Privacy Statement (GDPR)


Beste bezoeker,

In het kader van GDPR hebben wij een privacy statement gelanceerd waarin wij uitleggen hoe wij omgaan met jouw persoonlijke data. Je kan het privacy statement hier terugvinden.

Uw Pretparken.be-team

Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: [Cita Parc] 2019

 1. #1

  [Cita Parc] 2019

  Het Franse pretpark Cita Parc, gelegen in de Franse stad Lille (net over de Belgische grens), zal dit jaar 6 nieuwigheden presteren waaronder een glijbaan met matjes, log flume en bestuurbare bootjes.

  In 1ste instantie zouden deze attracties reeds vorig jaar toegevoegd worden, maar de opening werd verplaatst naar 2019.  Bron: https://www.cita-parc.fr/

 2. #2

  Re: [Cita Parc] 2019

  We brachten gisteren een bezoek aan het park. 3 nieuwe kinderattracties zijn reeds geopend. Verder is het park nog bezig met de bouw van een Log Flume, de bestuurbare bootjes en is de fundering van de glijbaan met matjes reeds zichtbaar:

  Dit en meer: https://www.facebook.com/pg/themepar...C&__tn__=-UC-R
  https://www.facebook.com/pg/themeparkmagic1/

 3. #3

  Re: [Cita Parc] 2019

  Ai die nieuwe molens vind ik wel erg lelijk... Ik had iets stijlvoller verwacht na de ombouw van dit park.
  Mit Liebe Gemacht!
  Ontdek het nieuwste park in onze gids: Leolandia!

 4. #4

  Re: [Cita Parc] 2019

  Afgelopen weekend ook even Cita Parc bezocht. De nieuwe molens zien er inderdaad nogal kermis-achtig uit, maar ik vond het minder storen in het echt dan op foto. Alles ziet er nogal kermisachtig uit daar. Ook het feit dat je zomaar kan binnenlopen versterkt eerder het gevoel van een grote speeltuin met wat attracties.

  De nieuwe waterbaan is nog in aanbouw, maar ziet er best klein uit. Veel ruimte voor uitbreiding is er niet, maar ik hoop toch wel dat het park de komende jaren nog wat kan uitbreiden, alsook wat meer aanplanting krijgt. Nu oogt het allemaal wat kaal, zeker aan de rand van zo'n domein.

  Opmerkelijk wel dat de kermis vlak naast Cita Parc ligt.

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •