Pretparken.be Forum

[Liseberg] 2017

Onderwerp: [Liseberg] 2017

 1. Waliboy's Avatar

  Waliboy said:

  [Liseberg] 2017

  Dit jaar opende het park een Gyro Swing van Intamin. Er werd ook voldoende aandacht geschonken aan de thematisatie van de nieuwe attractie:
  Foto's: Skyschneckchen @ coasterfriends.de
   
 2. Ignace's Avatar

  Ignace said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Wow. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet veel zie in het type en ook niet weet wat de meerwaarde is van zo'n attractie vlakbij Mechanica, maar als ik deze foto's zie hebben ze thematisatie ergens van het bovenste plankje gehaald! Toch niet overslagen volgende keer dat ik in Zweden zit.
  Mit Liebe Gemacht!
  Ontdek het nieuwste park in onze gids: Leolandia!
   
 3. Earlyspencer's Avatar

  Earlyspencer said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Ik zie Loke als de eerste echt 100% gethemede thrill-attracie in Liseberg (Mechanica zette al de trend met wat wachtrij-decoratie).
  @kenners: Wat mag ik - behalve theming - van deze Intamin meer verwachten dan van Spin Spider, Svend Svingarm en onze eigenste Sledgehammer?
   
 4. simon said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Wow! Zeer knappe theming voor dergelijke attractie!
   
 5. Earlyspencer's Avatar

  Earlyspencer said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Enkele zelfgeschoten prentjes van Loke. (sorry voor de soms bedenkelijke kwaliteit) d.d. 15 aug.

  Burger King is weg uit Liseberg en vervangen door de Zweedse fastfoodketen Max. Er zijn meteen drie vestigingen in het park: één naast ingang Helix / Atmosfear (hier was de oude BK), één nabij het kinderdeel en één naast Loke. Die laatste is uitwendig gevikingiseerd (niet te zien op bovenstaande foto, helaas).

  De wachtrij van Balder is tijdelijk verplaatst, wegens het bouwrijp maken van de grond voor de B&M Valkyria. Hopelijk komt er inwendig extra thematisatie, zoals nu ook al uitwendig met Balder het geval is: tegen betaling kan je er hamertje slaan.  Valkyria VR was ook betalend maar kon op minder interesse rekenen van gegadigden èn omstaanders.  Voor ik het vergeet te vermelden: Loke is niet allen een lust voor het oog. De heupbeugels zitten beangstigend comfortabel en hij gaat naar mijn gevoel verder/hoger dan de Hussen en de Zamperla's. Hoe heetten die verdwenen minilaunch-coaster en afterburner al weer?

  Laatst gewijzigd door Earlyspencer; 19-08-17 om 15:00.
   
 6. Putoor's Avatar

  Putoor said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Earlyspencer Bekijk Berichten
  Voor ik het vergeet te vermelden: Loke is niet allen een lust voor het oog. De heupbeugels zitten beangstigend comfortabel en hij gaat naar mijn gevoel verder/hoger dan de Hussen en de Zamperla's. Hoe heetten die verdwenen minilaunch-coaster en afterburner al weer?
  Ik deel je mening volledig! De attractie is erg knap aangekleed en de rit is een pak beter dan die van Sledgehammer en van de Zamperla van BonBon-Land (die ik trouwens ook toffer vond dan Sledgehammer). Een groot deel daarvan is te danken aan de fantastische beugels: echt zalig om in zo'n attractie dat vrije gevoel te hebben! Echt een topper erbij voor Liseberg.
   
 7. simon said:

  Re: [Liseberg] 2017

  Hij ziet er ook mooi uit. Niet meteen een attractie waar je veel aan kan themen, maar past wel perfect in het plaatje hier.