Privacy Statement (GDPR)


Beste bezoeker,

In het kader van GDPR hebben wij een privacy statement gelanceerd waarin wij uitleggen hoe wij omgaan met jouw persoonlijke data. Je kan het privacy statement hier terugvinden.

Uw Pretparken.be-team

Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Droevig nieuws uit het Britse park Pleasurewood Hills: ze nemen afscheid van hun laatste darkride, HoBs Pit. Die is al een tijdje gesloten en het is jammer genoeg niet de eerste attractie die verdwijnt dit jaar: ook de oude Zierer Tivoli Large Rattlesnake verdween na enkele maanden SBNO te hebben gestaan. Vorig jaar verdween er nog een andere darkride, Tales of the Coast.

  Altijd jammer als een darkride verdwijnt, zeker zo'n verassend sterke. Het park teased op facebook met #RTTT, waarvan we enkel kunnen vermoeden dat het een vervanger voor HoB's Pit word. Pleasurewood Hills laat weinig los, maar verzekert zijn volgers ervan dat het een 'echte familie-attractie' word.  Uit deze 'hints' leid ik af dat het een rebranding van HoB's Pit betreft. De darkride was misschien inderdaad een pikkeltje te intens voor het doelpubliek, maar ik ben bang dat de kwaliteit er ook sterk op achteruit gaat als ze de fluoverf al bovenhalen. Laten we hopen op het beste!
  Mit Liebe Gemacht!

 2. #2

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Alweer een nieuwe teaser. De attractie zou deze vakantie nog openen, en later dit jaar zou er nog een softplay in het park openen ook.

  Mit Liebe Gemacht!

 3. #3

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Hmm.. nog een fluo-verf-darkride. Jammer

 4. #4

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Yeehaw! We are delighted to announce the arrival of our new family ride ROOTIN TOOTIN Target Trail opening this Saturday. There will be a VIP preview from 10am to 1pm exclusively for season pass holders. The ride then opens officially from 1pm.
  Bron: Facebook

 5. #5

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Foto's van de geopende darkride (voor vs na):
  Bron: https://www.facebook.com/PleasurewoodHills/

 6. #6

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Ik weet niet wat ik ervan moet denken... Hobs Pit was een zalige spookhuisattractie (wat onderstaande foto bewijst ). Nu is het weer zo'n fluodarkride, maar wat wel positief is, is de interactiviteit! Hobs Pit begon ook met een walkthrough-gedeelte waar acteurs je achterna zaten en naar bepaalde schermen moest luisteren/kijken, benieuwd hoe ze dit nu aangepakt hebben, wellicht de wachtrij?

  Staff Pretparken.be en Brakesection Magazine

 7. #7

  Re: [Pleasurewood Hills] 2017/2018 - nieuwe darkride?

  Tsja.. Ze doen hetzelfde als wat je bij de meeste Disnep darkrides ook ziet. Gewoon wat fluo-verf en blacklight er in. Begrijpelijk dat ze het voorbeeld van Disnep willen volgen, alleen jammer dat ze zich niet realiseren dat dit ook bij Disnep niet de toppers, maar eerder opvulattracteis zijn.

  Ach.. bij Brits publiek zal het vast helpen. Fluo kleurtjes zijn daar nog steeds heel geliefd

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •