X

Privacy Statement (GDPR)


Beste bezoeker,

In het kader van GDPR hebben wij een privacy statement gelanceerd waarin wij uitleggen hoe wij omgaan met jouw persoonlijke data. Je kan het privacy statement hier terugvinden.

Uw Pretparken.be-team


Nog geen lid? Maak hier je gratis account aan!

Pagina 3 van de 6 EersteEerste 12345 ... LaatsteLaatste
Resultaten 41 tot 60 van de 107

Onderwerp: [Plopsa Hotel] 2020

  1. #41

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Michielsken Bekijk Berichten
    Hoe zit het eigenlijk met de camping? Daar horen we echt niets van...
    IJskast. Ze investeren al in een metamorfose van de boomstammetjes, een hotel én een indoorhal met achtbaan én darkride.
    Plopsa is niet de groep die dolenthousiast de geldkraan opendraait om alles zo snel mogelijk af te hebben.
    Het bos van plop moet ook nog ergens gesloopt worden...

  2. #42

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Michielsken Bekijk Berichten
    Naar wat ik gehoord en gelezen heb zou het hotel ook boven Plopsaqua komen, maar niet boven de ingang. Maar dat is ook al wat jaren geleden, dus dit zou gerust aangepast kunnen zijn natuurlijk.
    Dit is nog steeds zo, als we de concept-art's mogen geloven die enkele maanden geleden gedeeld zijn. Het hotel komt bovenop de ingang van Plopsaqua. De ingang wordt toegankelijk en verbonden via een tunnel onder het hotel naar park- en straatkant toe. Bekijk de concept-art's maar eens.

  3. #43

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Nieuwe concepten verschenen van het hotel:

    https://plopsafans.be/nieuws/nieuwe-...aJZjQJnXtRvTB4

    Die kamer van Piet Piraat zier er echt zeer leuk uit! Ben benieuwd naar het resultaat ) Toch wel een zeer belovend project!

    De bouw van de camping moet rond de tijd van de opening van het hotel beginnen.

  4. #44

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Ziet er veelbelovend uit na vele jaren hebben ze wel een hotel maar een prachtig hotel ben benieuwd naar de komende concepten en over een jaar of wat langer dat ik er zelf ga slapen.

  5. #45

    Re: [Plopsa Hotel] 2018

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pretparkfreak7 Bekijk Berichten
    Hallelujah! Dat project was toch ook al weer aangekondigd sinds 2008. Ik mag hopen dat ze dit soort uitstel niet te veel meer uithalen, hoewel het me voor overnachtingsmogelijkheden stiekem geen malle moer kan schelen.
    Mij interesseert het ook niet zo veel. Buiten dat vrees ik dat een hotel zelfs negatief kan uitpakken voor het park. Ze zeggen dat ze nu al een meerdaagse bestemming zijn. Sorry, maar ik geraak nog steeds meer dan rond op één dag en 's avonds kan je best wel het waterpark meepikken als je wilt. Door te zeggen dat ze een meerdaagse bestemming zijn, lijkt me ook uit te schijnen dat ze aan de cappaciteit niet veel willen veranderen. Indien ze de komende nieuwe attracties met een hoge capaciteit voorzien, dan wilt dat zeggen dat de tijd die ze spenderen in het park minimaal verhoogd wordt, wat de kans op een overnachting verkleind. Indien de nieuwe attracties een lage capaciteit bezitten, moeten ze langer wachten en spenderen ze veel meer tijd in het park en zo vergroot de kans dus op een overnachting.
    Ik ben dus bang dat dit hotel nog slechter zal zijn voor de operations. In tegenstelling tot Walibi, geeft Plopsaland er geen moer om hoeveel attracties je op een dag gedaan hebt. "Je kan toch een dag langer blijven en overnachten in ons hotel?", zal een goed excuus zijn om maar 1 Heidi-trein te gebruiken, 1 iemand bij De Draak te zetten, de boomstambootjes niet maximaal te vullen en extra Zamperlamolentjes te plaatsen.

    Voor Nederlandse en misschien Waalse bezoekers kan een meerdaags bezoek zeker handig zijn, zij zullen het allicht combineren met een namiddagje Belgische kust, maar wanneer ze Vlaamse toeristen willen doen overnachten op de camping of in het hotel, zullen ze moeten uitkijken dat de bezoekers niet na een dag zijn uitgekeken op het aanbod. En die evolutie kan nefast zijn voor de dagjesbezoekers en de thrillseekers die enkel voor de achtbanen(creedits) komen...

  6. #46

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Ik denk dat ze het voornamelijk zullen moeten hebben van de "magie" die kinderen kunnen beleven door in de kamer van hun favoriete personage te kunnen slapen. Voor de rest zie ik er niet veel nut van in om in De Panne een hotel te zetten.

    Anderzijds is het park wel degelijk dagvullend als je alle kinderattracties met de kroost wil/moet doen. Dan is het praktisch om geen 150km meer te moeten rijden na een vermoeiende dag.

  7. #47

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door klepje87 Bekijk Berichten
    Ik denk dat ze het voornamelijk zullen moeten hebben van de "magie" die kinderen kunnen beleven door in de kamer van hun favoriete personage te kunnen slapen. Voor de rest zie ik er niet veel nut van in om in De Panne een hotel te zetten.

    Anderzijds is het park wel degelijk dagvullend als je alle kinderattracties met de kroost wil/moet doen. Dan is het praktisch om geen 150km meer te moeten rijden na een vermoeiende dag.
    En na een nocturne, geen ov meer dus ook zeer handig.

  8. #48

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Ik zie er zeker potentieel in. Er zijn genoeg andere parken waar ze dit ook willen of hebben. Plopsaland heeft dan nog eens een interessante ligging aan de kust en vlakbij de Westhoek. De themasuites zullen zeker ook aansluiten bij gezinnen met kinderen, maar voor volwassenen zal een gewone kamer ook genoeg zijn. Combineer dat dan eens met B2B-ruimtes en ze kunnen er ook nog heel wat bedrijven ontvangen ook.

    Het waterpark is al het hele jaar open, het gewone pretpark blijft ook bijna jaarrond open. Ik ben benieuwd welke gevolgen het hotel hier zal hebben op deze kalender: blijft het park straks ook elke dag open, zoals Efteling?

    En wat met het theater... Krijgen we hier ook meer grotere producties, die ze 's avonds kunnen opvoeren? Ik denk bijvoorbeeld aan musicalarrangementen, waarbij een maaltijd en overnachting ook is inbegrepen. Neen, met het Plopsa Hotel hebben ze heel wat troeven die ze zeker kunnen uitspelen!

  9. #49

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Begrijp dat sommige niet snappen waarom een hotel, en dat je soms makkelijk op een dag rond bent en meermaals dezelfde attractie kan doen. Maar je moet het anders zien. Plopsa word alleen maar bekender en Plopsaland is het hoofd park met een theater, zwembad en pretpark en nog aan de kust. Er zijn ook veel mensen uit Nederland en Duistsland die het park bezoeken en dan is het ook handig om te blijven overnachten.
    Themeparker

  10. #50

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Bouw ondergrondse parking Plopsa Hotel:







    Bron: Facebook Plopsa

  11. #51

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Nieuwe plaatjes:







    Bron: Facebook Plopsa

  12. #52

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    De bouw van het Plopsa Hotel gaat snel vooruit. Enkele foto's van vandaag genomen:


    Laatst gewijzigd door Polletje; 11-03-19 om 00:36.

  13. #53

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Hoewel de werkzaamheden al sinds september 2018 bezig zijn, werd vandaag de eerste officiële steen gelegd, in aanwezigheid van o.a. Steve Van den Kerkhof (CEO Plopsa), Gert Verhulst (CEO Studio 100) en Ben Weyts (Vlaams minister van Toerisme).



    Tijdens deze mijlpaal werd er meer informatie gegeven over het hotel, alsook nieuwe detailconcepts van het hotel getoond. Er komen 117 kamers, met onder meer 11 themasuites van K3, Kabouter Plop, Bumba, Wickie de Viking, Mega Mindy en F.C. De Kampioenen. Daarnaast zijn er nog 14 luxesuites. In totaal goed voor een capaciteit van 502 gasten.








    Het hotel telt overigens een buffetrestaurant met een capaciteit van 350 personen en 2 bars.






    Een voorbeeldkamer gepresenteerd in het voormalige Bumba Theater.






    Dit en meer: https://plopsafans.be/nieuws/officie...hotel-onthuld/

  14. #54

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Plopsafans laat zien dat de ruwbouw een beetje geëvolueerd is sinds de laatste update hier.

    Naam:     69841346_2558276780860616_3534319053051002880_o.jpg
Bekeken:  1595
Groote:   256,6 KB

  15. #55

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Klopt, blijkbaar is het hotel nu al bijgewerkt tot boven de ingang van Plopsaqua, die nu tijdelijk een andere ingang gebruikt.

    Ook boven de kassa's wordt nu gewerkt, en blijkbaar zou de blauwe doek boven de ingang ook al moeten wijken hebben?

  16. #56

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Ik kan mij vergissen, maar ik geloof dat de huidige bouwfoto betekent dat die gigantische sierlijke serre wegbezuinigd lijkt. Wat denken jullie?

    Naam:     Plopsaland Hotel bouw 2020.jpg
Bekeken:  1625
Groote:   641,7 KB

    Naam:     Plopsaland Hotel concept.jpg
Bekeken:  1990
Groote:   863,4 KB

  17. #57

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Misschien komt die in een latere fase, want wat nu gebouwd is, is de kleine overkpping rechts op de concept en de bak vooraan zou eventueel ook in die serre kunnen komen links op de concept.

    Naam:     2020-04-04_153527.jpg
Bekeken:  1198
Groote:   213,0 KB

  18. #58

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Ik denk toch dat die serre wegbezuinigd is want ik zie nu niet echt een fundering/vloer waar deze zou moeten opkomen. Terwijl onder de kleine veranda duidelijk een bevloering te zien is. Of is dat niet nodig? Iemand die hier wel iets van kent?

    Op de concept-art staat ook het viking saunahuisje naast het buitenbad van Plopsaqua nog ingetekend. Ik gok dat het de bedoeling was dat die ook eerst bleef staan maar het lijkt me dat ze het wandelpad en doorgang naar Plopsaqua hebben opgeschoven waardoor de sauna toch moest verdwijnen.

    Ik gok dat die betonbak een soort vijver/kanaaltje wordt zoals dat aan de andere kant van het entreeplein naast de Dansende Fonteinen? Of iemand die weet wat dit wordt?

  19. #59

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Goh, ofwel wordt dit een buitenterras, omdat ze hopen op mooi weer? Anders zal het hotel weinig buiten te bieden hebben? Mij lijkt het inderdaad ook redelijk 'af' zo, dus niet voor directe uitbreiding zoals te zien is op de concepts.

    Het saunahuisje wordt verplaatst. Deze zou dichter bij het grote gebouw van Plopsaqua komen te liggen.

    En inderdaad, die betonbakken worden ook een kanaaltje, zoals bij Mr Spaghetti.

  20. #60

    Re: [Plopsa Hotel] 2020

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door simon Bekijk Berichten
    Het saunahuisje wordt verplaatst. Deze zou dichter bij het grote gebouw van Plopsaqua komen te liggen.

    En inderdaad, die betonbakken worden ook een kanaaltje, zoals bij Mr Spaghetti.
    Ik dacht gelezen te hebben dat de sauna naar binnen verplaatst wordt, aan de rechterkant als je van het buitenbad binnenkomt.

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •