Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Nathan G Bekijk Berichten
- Bellewaerde: Ik heb persoonlijk zeer weinig met dit park. Het is niet dat ik het zeer slecht vind, maar ik vind het ook zeker niet goed. Ik heb eigenlijk vrijwel overal in dit park een net niet-gevoel, wat er toch voor zorgt dat dit mijn minst favoriete park in België is.
Daar volg ik je wel in, Bellewaerde is voor mij eigenlijk zo'n beetje een non-park. De combinatie met dieren doet me echt helemaal niets en ook het attractieaanbod is erg mager te noemen. Een echte topper kan je er in mijn ogen dan ook niet vinden. Aan de andere kant gaat het hier over meest overgewaardeerde pretparken, en nu twijfel ik eraan of pretparkfans in het algemeen Bellewaerde zozeer waarderen .

Phantasialand is (voor mij) dan weer een ander verhaal, dit park staat zeer hoog aangeschreven bij heel wat fans en doet mij helemaal niets. Best vreemd, want het park heeft vrijwel alle recepten in huis om een topper te zijn. Maar onder andere Wuze Town is zo'n spelbreker. De Winjas zijn zeer leuke achtbanen, maar dat thema voelt zo ongezellig en 'gemaakt' aan dat ik er echt niet van kan genieten.

Ook het feit dat het park zo vol gebouwd is zorgt er in mijn ogen voor dat het erg ongezellig is. Ik hou van veel groen in een park, maar Phantasialand is vrijwel volledig volgestort met beton. Het geheel voelt voor mij gewoon veel te kunstmatig aan en daarom zal ik wellicht nooit fan worden.